2017. február 2., csütörtök

Januári kedvencek (2017)

Hihetetlen, hogy már egy hónap el is szaladt a 2017-es évből. Viszont a januári hónapot, jó bloggerhez mérten nem engedhetjük el kedvences bejegyzés nélkül. Jöjjenek is az év első hónapjának kedvencei.


Ne várjatok hatalmas termékdömpinget, mert az ilyen kedvences bejegyzésekbe, tényleg csak a legnagyobb favoritok kerülnek.


A hónap legnagyobb kedvence számomra talán az arcápolási rutinom, melyt végre valahára sikerült kialakítanom, hisz eddig nagyon elhanyagoltam a mindennapos, rendszeres rutint, melynek alappillérei az itt látható termékek. A Babylove pelenkakiütés elleni krém még egy régebbi felfedezés, de januárban újra egymásra találtunk. A pattanásokkal, illetve az azok után maradt hegekkel nagyon szépen bánik, gyorsítja a gyógyulásukat, egy éjszaka alatt már szemmel látható a javulás. Ez a tubusos mini kiszerelés pedig valami isteni, sokáig elég, ráadásul higénikus is.
A Clinique márka egyre jobban kezdi belopni magát a szívembe. Ezt a Dramatically Different Moisturizing krémet még valamikor novemberben vettem, de csak a múlt hónapban kezdtem el reggel és este is használni rendszeresen. A nagy hidegekben a bőrömnek szüksége van az ilyen, erősebb hidratálásra, amit ez a krém biztosít. Géles állagú, viszont elég tömény, így vigyázni kell, mennyit visz fel belőle az ember lánya nappalra, de ha megtaláljuk az arany középutat, nagyon megkedvelhetjük. A Balea Med Ultra Sensitive arclemosó egy szuper ár-érték arányú termék, ami nem bántja  a bőrömet, mégis nagyszerűen tisztít. Szárítani egy picit ugyan szárítja a bőröm, de mivel a hidratálókrém szinte azonnal a használata után kerül fel az arcomra, ez nem zavar.


Nem vagyok egy nagy The Body Shop mániás, sosem gondotam volna, hogy én valaha egy tusfürdőért kiadok ennyi pénzt, de így akciósan mondjuk azt, hogy belefért. Ez a Blueberry illat valami mennyei, bár nem olyan tartós az illata a bőrön, mint azt szeretném, a zuhanyzás egy élmény. Nagyszerűen keveredik benne az áfonya fanyarsága az édességével. Sajnálom, hogy csak szezonális illat, de jövőre, ha visszahozzák, biztos az elsők közt fog a kosaramban landolni.
Az Estée Lauder Pure Color Envy szájfény még a karácsonyi bőröndben volt. s bár eleinte nem hittem, hogy szeretni fogom, mára a legkedveltebb hétköznapi ajaktermékem lett. Szuper nude, picit barackos színe van ezüst csillámokkal, ami mindig megállja a helyét. Elég pigmentált, így vigyázni kell, hogy ne legyen túl világos az ajkunk, de az érzet, amit a viselése közben nyújt nagyon kellemes, hisz egy nagyon picit hidratál, ami ebben a hidegben jócskán elkél. Az illata pedig egy vaníliás süteményre emlékeztet. Az árnyalata: 110 Secret Nude
Parfümök közt pedig a Beyoncé Heat Kissed EDP volt az egyértelmű befutó, amiről most nem fogok bőven írni, hisz pár nappal ezelőtt került ki róla egy bejegyzés, ITT.

Mik voltak a ti kedvenceitek? A fent említettek közül próbáltatok már valamit?



2 megjegyzés:

  1. Szuper poszt volt. :)
    Az áfonyás TBS kollekciót én is imádtam. Az örök kedvenc tusim tőlük a kókuszos.
    A Babylove krémet hol vetted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kókuszos termékcsaláddal még nem volt dolgom, de legközelebb, ha alkalmam adódik, biztos megszaglászom majd :)
      A Babylove a DM saját márkája :)

      Törlés