2016. december 30., péntek

Karácsonyi ajándékozás blogger módra

Igaz, már egy ideje kézhez kaptam ezt a csomagocskát, de sajnos csak most jutottam el addig, hogy beszámoljak róla :)

S hogy miről is van szó pontosan? A Facebookon van egy szuper kis csoport, melyben bloggerek, blogolvasók tömörülnek, névszerint a Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közössége. Itt pedig karácsony előtt indult egy ún. "Secret Santa" játék, melynek lényege az volt, hogy mindenki kapott a jelentkezők közül egy emberkét, akinek egy aprócska csomagot kellett postáznia.


Én a SoulStriptease bloggerináját ajándékoztam meg (ITT), kinek a blogját a játék előtt nem nagyon ismertem, de most az ajándékozás során beleolvastam, s mégha életkoromból adódóan nem tudok teljesen azonosulni írásaival, tetszik a stílusa, s szívesen olvasom azokat.


Én pedig ezt a nagyyon aranyos kis csomagot kaptam Bacutól kaptam, aki a Black paws. Red lips. blogot írja. Az ő blogja nagyon sokrétű, a képei pedig lenyűgözőek, nagyon jó rájuk nézni.


A csomagban lapult egy ajakápoló, egy pár fülbevaló, két filternyi fincsi teát, ami tényleg nagyon finom, valamint egy cuki kis képeslapot. :)

Nagyon tetszik a csomag, hisz ajakápolóból nálam sosem elég, s a többi is szuper dolog. Nagyon szépen köszönöm a csomagot, s mivel már a karácsonyról lekéstem, nagyon boldog új esztendőt kívánok Bacunak, s persze minden olvasómnak. :)


Többiek bejegyzései: 

SAJÁT TÁRHELYES WP BLOG [inlinkz_linkup id=685522 mode=1]

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy örömet szereztek ezek az apróságok :) p.s. Elnézést a hatalmas borítékért, de csak ez az egyféle volt nekik a postán, szinte eltűnt az alján az ajándék amikor beletettem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mégegyszer köszönöm :) Ugyan, semmi baj, a lényeg, hogy szerencsésen ideért :)

      Törlés