2017. január 30., hétfő

BEYONCÉ Heat Kissed EDP

Most valami olyan következik, ami még nem volt. Parfümről ugyanis még nem írtam soha, ezért nézzétek el nekem, ha nem ez lesz életem bejegyzése. Lássuk is a medvét!



A parfüm a Heat családtól már megszokott alakú, az esetemben 30 ml-s üvegcsében rejlik, ami ezúttal mélybordó színű. Ez az egyszerű, letisztult dizájn nekem kifjezetten tetszik.

Az igazat megvallva zsákbamacskaként vásároltam ezt a prafümöt, mivel a karácsony utáni leértékeléseken egy szett darabjaként. Teszter nem volt belőle kitéve, de úgy rémlett, régebben tetszett ez az illat, így elhoztam.


Illatjegyek: 

Fej

licsi, Pittosporum, mangó

Szív
orchidea, marokkói rózsa, jázmin
Alap
vanília, szantálfa, pacsuli
Már az illatjegyeken is látszik, hogy ez nem egy tipikus tavaszi-nyári darab. Én személy szerint azilyen töményebb, édes illatokat a hűvösebb évszakokban, illetve egy-egy kevésbé forró nyári estén részesítem előnyben,

Már kifújáskor érezhető, hogy nem EDT-vel állunk szemben, hisz az EDP-re jelemző intenzitás már ekkor érződik. Első blikkre engem mindig a licsi illata csap meg, pár perc elteltével már az orchideát, illetve kis mértékben a jázmint érzem, s az illat szépen lassan átalakul egy vaníliásan fűszeres, picit virágos, de inkább gyümölcsös illattá. Ez az illat pedig 6-8 órán át elég intenzíven megmarad a bőrömön. A múltkor például 6 órája viseltem, mikor a kezemet elsuhintottam a fejem előtt, s az illata megcsapta az orrom. Eléggé meglepődtem.


Összességében ahhoz képest, hogy ez egy celebparfüm, nagyon jó minőséget képvisel. Az illat meglehetősen tartós, s véleményem szerint nem is tucat, van benne némi különlegesség. Jelenleg hétköznapokon csak ezt fújom magamra, nagyon magaménak érzem. Az ára nem mondom, hogy alacsony, de szerintem az elfogadható katgóriába esik, Glamour napokon pedig általában féláron beszerezhető. 

Ti próbáltatok már Beyoncé illatot? Milyen parfümöket használtok a hidegebb évszakokban?

2 megjegyzés:

  1. A Heat Rush-t nagyon szerettem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt még csak üzletbn szaglásztam, de nagyon bejön nekem is. Egyszer biztosan beszerzem majd, szuper tavaszi-nyári illat :)

      Törlés