2017. január 10., kedd

ZOEVA Caramel Melange paletta

A Zoeva márka iránti rajongásom nem új keletű dolog nálam, hisz 2015 karácsonyán egy Cocoa Blend paletta lapult számomra a fa alatt testvérem jóvoltából, melyről még az előző blogomon írtam is (ITT).  Egy év elteltével pedig a barátom lepett meg egy újabb palettával a márkától, mégpedig a Caramel Melange-al, ami egy korábban közzétett kívánságlistámon is szerepelt (ITT). Ebben a bejegyzésben őt mutatom meg Nektek közelebbről.


Ha jól tudom, ez a paletta nemrégiben jelent meg, s engem azonnal levett a lábamról csodás meleg színeivel, amiből 6 matt árnyalat, amik igazán ínyemre valóak, s jól kihasználhatónak tűntek akár hétköznapokon is, így nagyon megörültem, mikor megtaláltam a fa alatt.

A csomagolás a szokásos karton, csodálatos, fényes díszítéssel, ami nehézségeket is okozott ám a befotózáskor. A tükör persze itt is hiánycikk, bár nálam ez semmilyen hátrányt nem jelent. Első blikkre a dizájn nagyon hasonlatosnak tűnik a Cocoa Blend darabéhoz, de ha egymás mellé tesszük a kettőt, látszik, hogy a minta picit eltérő, valamint a színvilág is sokkal melegebb barna.


A palettát kinyitva lélegzetelállító 6 matt, illetve 4 fényes meleg árnyalat tárul elénk. A színek textúrája valami mesés, puha, az összes nagyon szépen pigmentált, könnyen satírozható, álom ezzel a palettával dolgozni. A porzással itt szinte alig akad problémám, meglepetésemre még a Cocoa Blendnél is jobban teljesít e téren, s ami azt illeti, pigmentáltságban is egy hajszálnyival ugyan, de veri azt, pedig én már azzal a minőséggel is tökéletesen elégedett voltam, egy álom A lentebb látható színminták alap nélküli kézre kerültek fel.

Érdekes, hogy sok szín teljesen máshogy néz ki felfestve, mint a pan-ben, s ez most, a képeket elnézve tűnt fel igazán.



Wax Paper - egy nagyon szépen pigmentált fehér 
Universal Delight - bőrszínhez közel álló matt bézs 
Alchemy - narancsos, barackos tónusú matt barna
Start Soft - nagyon meleg, picit vöröses matt világosbarna



Aftertaste - élénk matt lazacszín
182°C - meleg vöröses alapszín aranyló csillámokkal
Liquid Center - metálosan fénylő meleg barnás alaptónusú óarany 
Finish Sensual - matt középbarna
Almost Burnt - metálos arany
Edible Gem - sötétlilás alapszín vöröses csillámokkal



A színek a szemhéjon is remekül szuperálnak, bár tartósságukról nem tudok érdemben beszámolni, mert alap nélkül nem használtam még őket, s bázis minősége jelentős hányadát képezi egy-egy szemsmink tartósságának.

Amint látom, a tavalyihoz képest a márka felemelte árait, mert míg a tavalyi rendeléskor 19€-ba került a Cocoa Blend, jelenleg a szlovák webshopban ITT 21,99€, a hivatalos oldalon ITT 22,50€ az ára, de szerintem még így is messze ez a márka gyártja a legjobb ár-érték arányú palettákat, piszkosul megérik az árukat.


A fenti képen látszik, hogy bár a promo képeken nem úgy tűnik, mennyire nagyon eltér a Cocoa Blendtől ez a paletta. Igaz, az alapkoncepció hasonló, s egy-egy árnyalat hasonlít is egymásra, de azért a színvilág mindkettőnél teljesen más.

Összességében egy újabb szerelem van kialakulóban, úgy érzem. Bár ezt a palettát még nem használtam olyan sokat, de lehet, sikerül lassan a Cocoa Blend elé kerülnie a képzeletbeli ranglistámon. Maga a színvilág is kifejezetten tetszik, nem nagyon vannak még ilyen színeim a kollekciómban, s szerintem simán lehet alkotni velük hétköznapokra, iletve alkalmakra is különböző szépséges sminkeket. A matt árnyalatok kifejezetten jól működnek, s ami a legjobb, a paletta több, mint fele belőlük áll. Továbbá a színek kifejezetten selymes tapintásúak, s hihetetlen minőségűek. Ha tehetném, biztos, hogy a ZOEVA összes palettája már itt csücsülne a fiókomban, annyira tetszenek.

Ti hogy álltok a ZOEVA márkával? Tetszik Nektek ez a színvilág?

2 megjegyzés:

  1. Mindkettő gyönyörű! :)
    Nekem is a Cococa Blend az egyik kívánságlistás, a másik a Rose Golden.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? :)
      A Rose Golden is gyönyörűséges, a Cocoe Blendet pedig csak ajánlani tudom :)

      Törlés